Prečo sme sa rozhodli sladiť naše čokolády xylitolom:
ZLOŽENIE: KAKAOVÉ MASLO, XYLITOL, KAKAOVÁ HMOTA*, TAPIOKOVÝ ŠKROB, SUŠENÝ RYŽOVÝ SIRUP, STRÚHANÝ KOKOS, MANDĽOVÁ PASTA (4 %), EMULGÁTOR: SLNEČNICOVÝ LECITÍN, LIMETKOVÁ SILICA. OBSAH KAKAOVEJ SUŠINY V ČOKOLÁDE MIN. 45 %. OBSAHUJE ORECHY. ALERGÉNY: SÚ ZVÝRAZNENÉ V ZLOŽENÍ.
* produkt z ekologického poľnohospodárstva
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 g:
Energetická hodnota / Energia |
2309 kJ / 552 kcal |
Tuky |
46 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny |
27 g |
Sacharidy |
45 g |
z toho cukry |
2,2 g |
Bielkoviny |
3,1 g |
Soľ |
0,01 g |
Vyrobená na Slovensku metódou BEAN TO BAR od kakaových bôbov až po tabuľku čokolády